Zeeland Zorgt Samen

Regionaal channel

Vraag

26 juli 2022
Directeur/Projectleider

“Ik ben op zoek naar een vrijgevestigde therapeut die complex trauma behandelt. Bij voorkeur een man, of vrouw die stevig tegenwicht kan bieden aan heftige emoties als gevolg van trauma.”

Toelichting

Het gaat om iemand die al diverse negatieve ervaringen heeft met behandeling maar wel graag voor trauma behandeld wil worden. Bij voorkeur is de behandelaar iemand op Walcheren of die aan huis komt in verband met reizen. Vergoeding door de verzekering is wel een voorwaarde om te kunnen starten. Benader mij gerust voor meer informatie.

Werkgebied

Ik stel deze vraag vanuit mijn rol als begeleider.

Beleidsmedewerker

Hai Klazine,

mss kan je terecht bij Luuc Smit. Hij is werkzaam bij het Zeeuws Kollektief voor Haptonomie in M'burg, 0118-651102. Hij is zeer ervaren als het gaat om trauma verwerking. Dit haalde ik van internet:

Luuc Smit is Hogeschool docent aan de University of Applied Sciences voor het vak psychotrauma en verliesverwerking. Daarnaast heeft hij een praktijk voor hulpverlening en haptonomie. Luuc heeft 35 jaar praktijkervaring in de hulpverlening. Hij was o.a. directeur van Slachtofferhulp Zeeland, Hoofd jeugdreclassering/jeugdbescherming en hoofd van de afdeling gedragsdeskundigen.

vr gr Ellen

GGZ agoog

Ik sluit me aan bij Cobi,
Groetjes Joke

Nabestaandenbegeleider

Hallo Klazine,
Kijk eens of Luuc Smit kan helpen: https://haptonomiezeeland.com/contact/personalia

Mantelzorgmakelaar/ clientondersteuner wmo/ WLZ

Dag Klazine, je kan ook samen met je klant bellen naar de zorgverzekering.

Ruth de Bruin
Bruizer

Hoi Klazine ik heb je vraag via mail even doorgezet naar Mahima van Praktijk De Dijk in Goes.