Zeeland Zorgt Samen

Regionaal channel

Vraag

16 augustus 2021
Profielfoto van Klazine Tuinier
Directeur/Projectleider

“Ik ben voor iemand die ik begeleid als onafhankelijk cliëntondersteuner/meedenker op zoek naar een persoon die deze man kan ondersteunen bij zijn spirituele levensvragen. Heeft iemand ideeën wie hierbij zou kunnen ondersteunen?”

Profielfoto van Bermath van der Kevie
Maatschappelijk werker

Beste Klazien, Ik heb ervaring met vragen van clienten op spiritueel gebied. Ik wil wel met je meedenken bij wie of waar de client terecht kan met zijn vragen.

Profielfoto van Anja Minnaard
Anja Minnaard
Regio-coördinator mentorschap zeeland

Hallo Klazine,
Bij de organisatie Zeeuwse Zorgschakels heb je "Het huis voor levensvragen" , wellicht dat zij je cliënt kunnen ondersteunen hierin. Ik weet niet of dit in jouw situatie passend is.
groet Anja Minnaard, Stichting Mentorschap Zeeland

Profielfoto van Willem Blokland
Geestelijk verzorger - Humanistisch raadsman

Je kan een beroep doen op de ondersteuning door een geestelijk raadsman/-vrouw van het Huis voor Levensvragen Zeeland, te bereiken via 0118-745808.
Vriendelijke groet, Willem Blokland - humanistisch raadsman

Profielfoto van J.S. Corbijn
GGZ agoog

Hallo Klazine,

Dat lijkt me iets voor een geestelijk verzorger of humanistisch raadsman ( vrouw). Deze zijn werkzaam in ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ik dacht dat ze tegenwoordig ook vanuit gemeenten werkzaam zijn?
Hoop dat je hiermee verder kunt.

Vriendelijke groet, Joke

Profielfoto van Yvonne van Renswoude
Directie SMWO

Hoi Klazine,

Ik weet niet precies wat je zoekt natuurlijk en wat de (financiële) mogelijkheden zijn van deze persoon, maar een collega heeft een eigen praktijk waar veel aandacht is voor spirualiteit, heling en regressie. Als je denkt dat het wat kan betekenen, moet je even contact met me opnemen voor de gegevens.
Groet,
Yvonne van Renswoude (SMWO).

Profielfoto van Johan Boone
Hulpverlener

Beste Klazine,

Vanuit MWRZ zouden wij hier ook in kunnen helpen. Ook omdat mijn afstudeer richting en minor religies en zingeving betrof.

Gr. Johan Boone
MWRZ

Profielfoto van Roxanne van Vugt - Bonarius
Casemanager dementie

Beste Klazine,
misschien kun je de cliënt wijzen op het Huis voor Levensvragen?
Het Huis voor Levensvragen Zeeland richt zich op het bieden van geestelijke begeleiding in de thuissituatie bij levensvragen van mensen met een ongeneeslijke ziekte en van mensen van 50 jaar en ouder en/of hun naasten. Daarnaast kunnen ook professionals er terecht voor scholingen en voor advies en overleg met een geestelijk verzorger.

https://www.zeeuwsezorgschakels.nl/huis-voor-levensvragen-zeeland-2/

Met vriendelijke groet,
Roxanne van Vugt
Zeeuwse Zorgschakels