Zeeland Zorgt Samen

Regionaal channel

Vraag

9 juni 2021
Profielfoto van Johan Boone
Hulpverlener
OPROEP

“Kan jij mij helpen? Ben jij of ken jij een (EMDR) trauma therapeut”

Toelichting

Voor een cliënt ben ik ben op zoek naar een (EMDR) trauma therapeut die een open houding heeft / ervaring heeft met LHBTI en Engels spreekt (of verstaat); vergoeding via de ZVW. 

Profielfoto van Sylvia Rook
Taakstelling huisvesting statushouders,, Integratie & reintegratie, coördinator Taalhuis, coördinator Vluchtelingenhulp Tholen

Het Nederlands Trauma centrum heeft speciale programma's van enkele dagen met overnachting speciaal ook voor mensen van een andere afkomst.

Hallo Johan,

Is misschien iets voor je nieuwe buren, BuurtzorgT Zuid Beveland.
Letty heeft ervaring met EMDR.

Profielfoto van J.S. Corbijn
GGZ agoog

https://emdrtherapeuten.nl/emdr-therapeut-zeeland/ geeft een overzicht van erkende EMDR therapeuten, ik ken persoonlijk geen therapeut met de door u gevraagde ervaring, maar op de hiervoor genoemde website staan ook emailadressen dus mogelijk weet 1 van hen welke collega voor deze hulpvraag het meest in aanmerking komt.

Profielfoto van Jessica Varkevisser
Jessica Varkevisser
Bestuurder

Dag Johan, daar kan ik je wel bij helpen. Wij hebben in Zeeland meerdere vestigingen (zowel voor eerstelijns behandeling als voor tweedelijns medisch specialistische revalidatie) waar we twee therapeuten hebben die jou zou kunnen helpen hierbij. Mocht je hiervan gebruik willen maken, kun je uiteraard contact met mij opnemen.

Profielfoto van José van Rijsbergen
Eigenaresse van Calla Lelie Leefmeester RegisterExecuteur Schuldhulpverlening Uitvaart

Hoi Johan,

Ik weet niet in welk gedeelte van Zeeland je dit zoekt. Maar je zou Equilibre kunnen vragen zij zitten in Goes en Middelburg