Zeeland Zorgt Samen

Regionaal channel

Tijdlijn

(onbekend) heeft dit bericht geliked

Digitaal Thuis in Zeeland

Kunnen digitale middelen helpen om zorgvragen uit te stellen of te voorkomen? Met de pilot Digitaal Thuis in Zeeland onderzoeken we deze vraag. Daarvoor bieden we kwetsbare personen de kans om een half jaar lang kosteloos gebruik te maken van een breed palet aan digitale oplossingen.

De pilot wordt uitgevoerd door SWVO, in samenwerking met vier thuiszorgorganisaties (Iriz Zorg, Lelie Zorggroep, Schutse Zorg, SVRZ) en drie gemeenten (Borsele, Goes en Tholen).

We zoeken in totaal ca. 100 deelnemers in vier verschillende kernen: gemeente Borsele, Goes-Oost, gemeente Tholen en Wolphaartsdijk. Het aanbod wordt afgestemd op de persoonlijke situatie en voorkeuren van de deelnemer. Leidend zijn daarbij de pijlers van Positieve Gezondheid: eenzaamheid, meedoen, mobiliteit, veiligheid en vitaliteit & beweging. Het doel is om in een vroeg stadium inwoners ondersteunen in de regie over hun eigen gezondheid. Op die manier hopen we zelfredzaamheid te bevorderen, eenzaamheid te verminderen en de sociale betrokkenheid te vergroten.

Lees er meer over op https://zzs.1sociaaldomein.nl/documenten/5119-digitaal-thuis-in-zeeland
Of neem deel aan de besloten groep op de Channel rondom dit thema:
https://zzs.1sociaaldomein.nl/groep/439-digitaal-thuis-in-zeeland